Corona-update 2 (12-03-2020 20:30uur): Het bestuur van WZAB heeft besloten, in overleg met de spelersgroep, om de aankomende voorstellingen van 20 en 21 maart af te gelasten in verband met de adviezen omtrent het Corona-virus. Als u via de site heeft gereserveerd, hebt u inmiddels een email ontvangen met verdere informatie.

Corona-update (12-03-2020 11:00uur): Vooralsnog gaan de geplande voorstellingen gewoon door. We volgen hierin de richtlijnen van de RIVM en de GGD. Mochten deze adviseren dat samenkomsten worden afgeraden dan gaan we kijken naar de mogelijkheid de voorstelling te verplaatsen. wij houden u via de mail op de hoogte. Voor vragen kunt u mailen naar info@wzab.nl.

Wzab speelt haar laatste stukken
Oscar En Zijn Moeder en Kale Bomen Ruisen Niet

Locatie: Laswerkplaats - voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van de wagenwerkplaats. Bij het gebied rondom de laswerkplaats wordt gebouwd, de ingang zal duidelijk worden aangegeven.

Prijs: 12,50 euro
Gelieve vooraf betalen. Op locatie alleen cash (geen pin aanwezig). incl. koffie en thee. Betaalgegevens in bevestigingsmail

 

Het bestuur van WZAB heeft besloten, in overleg met de spelersgroep, om de aankomende voorstellingen van 20 en 21 maart af te gelasten in verband met de adviezen omtrent het Corona-virus. Als u via de site heeft gereserveerd, hebt u inmiddels een email ontvangen met verdere informatie.